img_0350

Jag lovade bilder i gårdagens blogg, men blev inte riktigt så. Jag har inte haft tid idag, denna dag har bestått av att städa, handla och laga mat. Jag hann med att träffa Lisa som bjöd på en födelsedagssemla så himla gulligt! <3 Och sedan så har jag som sagt fått i ordning maten tills imorgon. Jag har gjort en chiligryta för första gången i mitt liv och jag hoppas verkligen att den ska bli god och att gästerna ska bli nöjda. Tycker det är ganska svårt med matlagning och är ofta rädd att misslyckas. Någon mästerkock är jag verkligen inte, även om jag gärna skulle vilja vara det såklart.

Jag har utfört lite Yoga här på kvällen, och lyckades dra på mig ett ryggskott. Nu hoppas jag bara på att lite sömn ska lösa problemet med ryggen! Det är nämligen inte kul att gå runt som man hade en påle uppkörd på mindre skönt ställe.

Imorgon kommer bilder, det lovar jag!

44 kommentarer

 1. GRATTIS i efterskott igen o hoppas att du hade en fin födelsedag.
  gud va fin orkidee fick du den ? ”

  nu snart läggdax här ha en fin start på helgen kramar

 2. Det är inte försent att lära sig =)… gäller bara att VÅGA börja! Ha sinnet öppet och börja med de enklaste. Husmanskost är en jätte bra början och kan man det grundligt så kommer man förbaskad långt, det är en konst som tyvärr hamnat i undangömt när de mest avancerade matlagning och bakning har fått ta plats S Som allt annat så har vissa det:et i sig vad det än är men alla kan verkligen lära sig…
  LYCKA TILL! Kram

 3. Det är så skönt när man hinner med så mycket! Kul att du också träffade en vän 🙂 uppskattat det!

  Hur är ryggen idag? Bättre?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: