När solens värme kan hjälpa klimatet.

Inlägget är ett samarbete.

Hur ser ni på miljön och våra biologiska fotspår? I en värld där vi tar mer och mer av jorden och använder oss av skadliga ämnen, förändras klimatet och vi människor måste söka oss till bättre alternativ. Nu mera finns det solceller att installera på husen som värmer upp och såldes hjälper hushållet varmt. Solceller är miljövänliga och med hjälp av dem kan värma upp hemmet och samtidigt få el. Jag som hittills bara använder solceller på balkongen är imponerad. Jag skulle gärna leva i ett hus där värmen helt kom från något så naturligt som just solceller. Elverket.se arbetar just med solcellsenergi och nog är det imponerade att något som vi ser och blir så glada av värmer upp vår planet. Det kändes självklart att skriva om det här företaget när jag fick äran att göra detta, så det gjorde jag såklart. Just klimatet och klimatfrågor brinner jag för och någonstans hoppas jag på en förändring kring slöseriet av allt på vår jord. När det finns så bra och miljövänliga alternativ borde fler satsa på dessa. Som boende i hyresrätt önskar jag såklart att min bovärd borde införskaffa dessa i sina hus, för ett ljusare framtid med solens ljus. För helt härligt tror jag på detta. Jag tror att vi måste förändra det vi varit vana vid, till något bättre för alla. Vi är förhoppningsvis många generationer som ska leva vidare på denna jord.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “När solens värme kan hjälpa klimatet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: