Fyndat en lykta från Partylite på Köp & sälj.

011

Lyckan var total när jag hittade en stor lykta från Partylite. Jag hade vad jag tror var den minsta storleken sedan innan? Så när jag såg denna slog jag till, endast 250 kronor på en säljsida på Facebook och den är ju värd betydligt mer. Jag köpte den av en kvinna i Falun dessutom. Jag har gjort en video om detta som kommer upp på youtube, berättar när jag lagt upp den.

013

Den nya är den till vänster med det vita ljuset på. Jag misstänker att detta är den största varianten och jag är helnöjd!

015

Mitt barbord/ljusbord. Tavlan till vänster har min mormors pappa
målat, det är en del av min hemort Orsa.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “Fyndat en lykta från Partylite på Köp & sälj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: