Idag är en sån dag man kommer minnas som en hemsk dag. Hade ont i magen hela natten och låg och riktigt hade som febersvettningar men utan feber. Gick upp som vanligt på morgonen med uppsvälld mage och illamående. Tänkte mest på min IBS så kämpade då. Tills jag kräktes, hörde av mig till jobbet och sedan var “karusellen” igång. Jag har bott på toaletten idag. Sovit, frusit och spenderat tiden med att försöka ligga stilla. Alldeles nyss blev jag hungrig och åt lite lätt. Kanske detta börjar vända nu? Känns sjukt! Vilken skitmånad februari varit för mig! Först 1,5 dagar vab för William och sedan 3 dagar sjukdagar för ryggskott för mig förra veckan och nu detta! Vad är det som händer?!

Bilden är från gårdagen, tror det var då jag blev smittat av något, efter mitt besök på Maxi. Varken Björn eller William är ju dåliga så måste varit någon bakterie som någon hade med sig till ICA Maxi, folk tycker ju inte att dem behöver vara hemma när dem är sjuka tyvärr…

30 kommentarer

 1. Ja alltså februari. Antal dagar med VAB: 5, antal sjukdagar: 3 antal lediga dagar pga skit som kommit imellan: 2. Behöver jag ens säga att min lön va allt annat än fet den här månaden? Haha

  Sv: Kan rekommendera “Min så kallade pappa” faktiskt. Mitt mammahjärta fick ont mer än en gång, men jag gillar också filmer som berör & som gör att man får en tankeställare!

 2. Nä det där är blandade känslor att folk går handlar då de är sjuka, men visst man måste ju, men jag blir också sur för de smittar ju, man kan ju försöka ta hjälp av någon istället

  Krya på dig

 3. Men fy vad jag tycker synd om dig, det är de värsta jag vet.. kan stå ut med mycket men magsjuka jag fixar det inte…

  Hoppas den inte blir långvarig och att du känner dig bättre snart..

  Kramar om massor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: