Dark Mode Off / On
Reklam

Drömmar.

Brukar ni precis som jag drömma om att vinna pengar så ni skulle kunna göra något extra roligt? Jag skulle gärna vilja vinna lite så jag kunde börja med ett sparande, eller köpa en bil. Skulle jag vinna mer än så skulle jag lyxa till det med en villa men det känns kanske inte som att såna vinster är helt enkla att vinna. Men man kan ju alltid drömma, något annat kul jag skulle vilja göra för lite extra oväntade pengar är att köpa några fina kläder. Ett sätt att vinna är att spela på lotto. Jag brukar tänka att om jag spelade lotto och skulle vinna storvinsten skulle så mycket bli väldigt roligt. Bara det där med oväntade pengar är ju roligt att leka med. Tanken på lite pengar att göra sådant man inte annars skulle prioriterat är ju väldigt roligt, och jag kan absolut se mig själv med extra pengar. Just nu känns det dessutom som dem skulle behövas extra mycket efter vård av barn, sjukdagar och ja februari har helt enkelt inte varit speciellt rolig för mig. Det är ju inte så att man blir rik av sjukdomar, snarare motsatsen. Så vad gör man? Jo man får helt enkelt gilla läget. Samtidigt är det ju då kul att leka med tanken att vinna pengar, och ha råd att shoppa. Har ni tänkt på hur lätt man blir shoppingsugen när man är hemma. Är det så för er också? Det är som att behovet av att handla genast är större, kanske för att när man har semester ser man saker i hemmet som man vill förändra? Jag vet till exempel att jag handlar mer möbler och kläder under semestern än jag gör annars. Så det kanske är som nu på sportlovet man skulle spela och vinna? Det hade varit uppiggande en dag som denna, med lite pengar och nyheter till hemmet.

Sponsrat inlägg.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: