Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Internet – En viktig sak.

Något jag verkligen märket är viktigt för mig är internet. När det nu blev strömavbrott i hela Dalarna slogs internet ut för mig nästan hela söndagen. Det betydde att jag inte kunde jobba som jag ville, jag kunde heller inte titta på tv, eftersom vi har stadsnätet och jag blev smått irriterad. Samma sak upplever jag när nätet på jobbet inte funkar tillfredsställande, när man är lärare som jag är man likt många andra yrken beroende av att kunna koppla upp sig på nätet. Hemma är det ju av skälet att allt material jag behöver till jobbet finns just på webben, och på jobbet är det väldigt smidigt att koppla upp för att visa eleverna saker eller helt enkelt för att skriva ut något bra material jag hittat. Det är alltså inte helt tillfredsställande när nätet inte funkar, inom de flesta arbeten idag krävs internetuppkoppling. Jag tänker att fler kunder också kräver Wifi när de besöker olika företag. Det betyder att företag behöver ha tillfredsställande nät för alla, rbcom.se. Erbjuder tjänster för bredband åt företag, jag besökte sidan och den verkar intressant och enkel. Är du företagare kan du även beställa ett webbhotell hos dem med helt okej priser per månad.
Om du är nyfiken kan du ju kika in där, jag tror säkert ditt företag kan ha nytta av sidan.

Sponsrat inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa