Dark Mode Off / On
Sjukdomar

Att piggna till!

016

Idag mår jag bättre! Från att igår legat däckad till att idag ta mig ur sängen. Jag har nu ätit lite och försöker att ta det lugnt. Eftersom magsjuka är så pass smittsamt blir jag dock hemma några dagar, jag arbetar ju i skolan och är i kontakt med människor. Man vill ogärna smitta vidare något sådant hemskt som magsjuka!

Hur som helst, jag tar det lugnt och idag städade jag båda toaletterna grundligt. Nu hoppas jag verkligen att det kommer vara rent och att smittan kommer försvinna helt.

Håll tummarna för att allt är bra nu!

51 Comments

  1. Nej fy, det låter väl smart att ta någon dag extra efter magsjuka. På vårat jobb har vi nu infört en 72 timmars regel för alla barn & personal då vi märkt att föräldrar gärna skickar dit barnen ”med bara lite diarré” eller ”dålig aptit” vilket sen leder till kräksjuka i tre månaders tid non-stop!

    Sv: Skulle tipsa om surdegsknäcket! Det va otroligt gott!

  2. Åh satans också. magsjuka är bland det det värsta av dom ”vanliga” sjukdomar. Var tack och lov några år sen sist för min del. Men som du säger, när man jobbar i skolan är det extra viktigt att tänka på hur smittsamt det faktiskt är. Särskilt barn som inte har samma immunförsvar som vuxna :/

    haha tur det, kommentarerna blir verkligen lidande pga. skolan, men det får vara så. (och värre kommer det bli..)
    kramar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: