Dark Mode Off / On
Reklam

Att städa ett evighetsgöra.

Ibland känns det som min blogg borde heta den stora städbloggen istället för jag lägger ner tid på städning. Ibland så till den grad att jag själv undrar om det är hälsosamt. Man skulle kunna tro att städning är en hobby för mig, så är inte fallet. Däremot är jag dotter till en mamma som arbetar med städning och som jag nog fått mycket av tänket ifrån. Det ska se rent ut, jag märker ibland att jag nog är petig. Jag ser lätt på arbetsplatser eller lokaler om någon fuskat med städningen, det finns vissa punkter så där som jag har ”öga” för. Toaletter är en sån plats där jag där ögonen oftast faller, jag ogillar offentliga toaletter och är dem dessutom orena dras ett obehag över mig. Idag använder de flesta företag städfirmor, en sådan är DS Facility Management som arbetar med städning på firmor och på trapphus. Dessutom erbjuder dem hjälp med kaffeautomater. Deras hemsida verkar enkel att hitta på och just nu finns dem endast i Eskilstuna men jag vet att några av er som läser är därifrån, så detta kanske är något för er?
Använder er arbetsplats städfirmor? Eller har ni anlitat en någon gång?

Sponsrat inlägg.

6 Comments

  1. Jag är väldigt nog med att det ska vara städat och rent =P…särskilt i min mecka till köket!! Städar dock bara när jag har mina helg-ledigheter men sen håller jag nogsamt ordning på mitt mellan gångerna… allting är på sin plats S på mitt arbete har vi anställda personal som har det som sitt jobb så inget inhyrning hos en annan firma inte =)… tycker det är väldigt skönt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: