Designa en egna kläder.

Jag hittade just en jättespännande sida där man som kund kan designa sina egna kläder med ett tryck. Lite smått sugen blev jag på att göra en logga för min blogg. Eftersom jag gärna vill ha uppdrag som doula också skulle det även vara kul med ett sånt tryck. Kanske skriva doula och sedan lägga till min hemsida under.

Själv föredrar jag hoodjackor och  jag hade gärna tagit en vit med tryck. Det skulle vara både snyggt och kännas ganska unikt med en sån tröja. Jag hade verkligen gärna velat köpa en, just nu efter denna månad så är det dock inte helt enkelt då ekonomin inte erbjuder speciellt mycket nöjen utöver mat. Men kanske för framtiden? För er som vill så kika har dem även babyprodukter och barnkläder så vill ni ge barnet eller barnbarnet en tröja med eget tryck i present så passa på och handla där. Det kan ju bli hur roligt som helst!

Sponsrat inlägg.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: