Dark Mode Off / On
Läraryrket

Idag är det torsdag och livet är helt okej! 

 
Jag älskar det faktum att det faktiskt är gryning på morgonen när man ska till jobbet. Nu börjar livet igen, snart kan man slippa vinterskor och snön försvinner från gator och torg! Jag gillar det, som en person som lider av kyla blir lyckan ganska stor av våren. 

Det känns nästan lite lyxigt att ha tulpaner på köksbordet, att unna sig själv en bukett för att man förtjänar känslan av liv när man besöker ett rum i hemmet. Att få leva och le, att känns livet i sig. Ja så känner jag när det börjar bli vår, man har rätt att unna sig livet då. 

 

22 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: