Huset fullt igen – När Netflix är guld!

Igår började jag kolla på Huset fullt igen och idag är jag då klar. Vilken nostalgitripp! När jag gick i 5:an så brukade jag springa hem från skolan för att hinna med att se ett nytt avsnitt av Huset fullt på 4:an. Jag minns att det var en hetsig stund när jag inte riktigt kände för att säga hej då till min klasskompisar eftersom jag då kunde missa ett avsnitt. Självklart tyckte jag bäst om DJ och tyckte hon hade så snygg stil! Ni ska vara medvetna om att jag började se serien när dem var tonåringar i serien. Det här var 1995, och serien lades ner i USA samma år så jag misstänker att vi i Sverige inte fick se allt? Eller så fick vi det men att det var innan jag var intresserad. Hur som helst, jag hade länge bestämt mig för att jag ska se denna serie när den börjar igen och det har jag då gjort. Som ni säkert vet medverkar inte Olsen tvillingarna men jag saknade faktiskt inte Michelle alls, kanske för att hon inte var så viktig för mig när serien gick heller. Jag vet hon var storfavoriten men inte för mig.

Om jag rekommenderar någon att se serien? Självklart gör jag det, den var jättekul och jag hoppas såklart på fler avsnitt. Dessutom är det en nostalgitripp och jag skulle verkligen vilja att Netflix även börjar visa den gamla serien så att jag kan få se Huset fullt ifrån början.

Netflix alltså, det är verkligen något som är hur bra som helst! Eller egentligen alla streaming-tjänster. Mer sånt och ännu större utbud, men det går fort nu och alla vi serienördar älskar nog saken eller hur?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “Huset fullt igen – När Netflix är guld!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: