Promenader i solskenet.

img_0408

Jag gick hem till Björn på förmiddagen, där spelade jag Wii U med William, efteråt så bjöd Björn på middag. Dem skulle till Kniva så jag fick skjuts hem. Eftersom jag inte hade några planer direkt la jag mig på soffan en stund och spelade på mobilen. Lisa ringde så vi pratade en stund, strax efter att vi lagt på sms:ade hon och undrade om jag ville följa med till Max och äta. Så jag var på där åt jag en vegetarisk hamburgare. Lisa frågade om vi skulle promenera efteråt så det gjorde vi. Så himla härligt väder, nu är det kul att gå igen. Det känns som jag helst av allt vill vara ute just nu. Får hoppas denna fina vädret håller i sig så jag känner sug på fler promenader nu när jag börjat med dem igen.

När jag kom hem från promenaden passade jag på att städa kylskåpet. Jag håller även på att tvättar och när tvätten är klar tänkte jag faktiskt gå och lägga mig, det kan ju verka märkligt när klockan inte ens är 20:00 men jag är så trött och tänkte försöka gå upp rätt tidigt imorgon. Man jag får se, det kanske händer något oväntat, inte för att jag tror det men man ska ju inte rata möjligheterna.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

76 thoughts on “Promenader i solskenet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: