Familjetid.

Madde1_2 (4)Jag som liten i Orsadräkten.

Det var ett underbart besök på bion igår, vi hade verkligen lite tid bara jag och William. Det var jättekul och uppskattades av oss båda!
Filmen var jättebra, jag satt igenom filmen och rös flera gånger. Vi såg den i 3D och helt ärligt var nog detta den första filmen i 3d som jag uppskattat. Den gjorde sig verkligen i formatet och det var väldigt roligt att många vuxna och barn blev rädda vid flera tillfällen i filmen, den är alltså riktigt godkänd.

Efter bion åkte vi hem och jag lagade middag, Björn tog ett bad innan han åkte hemåt och jag tittade på lite serier en stund. Efteråt gick jag och William och la oss. Ikväll är det Sista chansen så då ska vi titta på det och äta godis tillsammans, sen har den här helgen gjort sitt. Eller ja hela lovet, nu är det 3 veckors jobb för mig kvar tills påsklov. På ett vis är tid påsk inte lika skön som sen påsk, vid sen påsk blir det lite mer ledighet. I år kommer vi dock inte få något extra ledig under första maj och således heller ingen klämdag, så det blir ganska intensiva veckor fram tills semestern. Fast samtidigt vet jag ju att efter sportlovet har tiden en förmåga att rusa fram, ibland helt galet fort dessutom!

När det blir april så brukar tiden säga swish. April är en sån där månad jag gillar lite extra, med soligt väder och kanske lite värme om man har tur. Jag ser massor framemot våren och sommaren nu. Att få njuta av soliga dagar och känna livet i mig.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “Familjetid.

 • 5 mars, 2016 at 14:20
  Permalink

  Oj, är det bara tre veckor mellan sportlov och påsklov? Är inte det ganska extremt lite? Jag kan doc hålla med om att när sportlovet har passerat, då brukar tiden bara rusa ivä och vips så är det april och maj 🙂

  SV: Kul! Lyssnade du på hela poden sen? 🙂

  Reply
 • 5 mars, 2016 at 17:11
  Permalink

  Vad var det för film ni såg? Zootropolis? 🙂

  Sv; ja, dem klockarna är riktigt fina, men finare om dem är avstängda under natte tiden! ^^,

  Reply
 • 5 mars, 2016 at 19:09
  Permalink

  Har som du skriver aldrig uppskattat en 3D film någonsin. Usch vad jag tycker att det är jobbigt & rörigt. Och texten i utländska filmer som liksom är framför allt och NEJ NEJ NEJ! Haha
  Inte långt kvar till påsklov….

  Reply
 • 5 mars, 2016 at 21:16
  Permalink

  Vilken sötnos =) så gullig <3 vad kul att du skrev lite om filmen, jag var nyss in bokade tills på måndag, då barnen ville se den, men dock inte i 3D då båda barnen tycker det är jobbigt..

  Låter som en härlig dag =)

  Kramar om

  Reply
  • 5 mars, 2016 at 22:21
   Permalink

   Åh tack <3. Så roligt :D. Hoppas ni kommer gilla den :D. Vi blev positiva båda två :D.

   Reply
 • 5 mars, 2016 at 23:06
  Permalink

  söt bild 🙂 och vad roligt att bion var bra, jag tycker en del 3D filmer är jobbiga att kolla på, kram

  Reply
  • 8 mars, 2016 at 21:45
   Permalink

   Tack :D. Jag håller med, detta var den absolut första jag gillade :).

   Reply
 • 5 mars, 2016 at 23:26
  Permalink

  Kommer du från Orsa? Jag har Sundbornsdräkt 🙂

  Ronja var en riktigt bra film! Börjar bli dags för mig att ta mig igenom filmerna 🙂
  Kram

  Reply
 • 6 mars, 2016 at 09:37
  Permalink

  Var och såg Zootropolis i fredags och den är ju helt fantastisk! Så viktigt budskap till världen vi lever i idag som drivs av på tok för mycket hat.

  Reply
  • 8 mars, 2016 at 21:46
   Permalink

   Visst är det så, tyckte budskapet var fantastiskt och viktigt :).

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: