Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Familjetid.

Madde1_2 (4)Jag som liten i Orsadräkten.

Det var ett underbart besök på bion igår, vi hade verkligen lite tid bara jag och William. Det var jättekul och uppskattades av oss båda!
Filmen var jättebra, jag satt igenom filmen och rös flera gånger. Vi såg den i 3D och helt ärligt var nog detta den första filmen i 3d som jag uppskattat. Den gjorde sig verkligen i formatet och det var väldigt roligt att många vuxna och barn blev rädda vid flera tillfällen i filmen, den är alltså riktigt godkänd.

Efter bion åkte vi hem och jag lagade middag, Björn tog ett bad innan han åkte hemåt och jag tittade på lite serier en stund. Efteråt gick jag och William och la oss. Ikväll är det Sista chansen så då ska vi titta på det och äta godis tillsammans, sen har den här helgen gjort sitt. Eller ja hela lovet, nu är det 3 veckors jobb för mig kvar tills påsklov. På ett vis är tid påsk inte lika skön som sen påsk, vid sen påsk blir det lite mer ledighet. I år kommer vi dock inte få något extra ledig under första maj och således heller ingen klämdag, så det blir ganska intensiva veckor fram tills semestern. Fast samtidigt vet jag ju att efter sportlovet har tiden en förmåga att rusa fram, ibland helt galet fort dessutom!

När det blir april så brukar tiden säga swish. April är en sån där månad jag gillar lite extra, med soligt väder och kanske lite värme om man har tur. Jag ser massor framemot våren och sommaren nu. Att få njuta av soliga dagar och känna livet i mig.

24 Comments

 1. Oj, är det bara tre veckor mellan sportlov och påsklov? Är inte det ganska extremt lite? Jag kan doc hålla med om att när sportlovet har passerat, då brukar tiden bara rusa ivä och vips så är det april och maj 🙂

  SV: Kul! Lyssnade du på hela poden sen? 🙂

 2. Vad var det för film ni såg? Zootropolis? 🙂

  Sv; ja, dem klockarna är riktigt fina, men finare om dem är avstängda under natte tiden! ^^,

 3. Har som du skriver aldrig uppskattat en 3D film någonsin. Usch vad jag tycker att det är jobbigt & rörigt. Och texten i utländska filmer som liksom är framför allt och NEJ NEJ NEJ! Haha
  Inte långt kvar till påsklov….

 4. Vilken sötnos =) så gullig <3 vad kul att du skrev lite om filmen, jag var nyss in bokade tills på måndag, då barnen ville se den, men dock inte i 3D då båda barnen tycker det är jobbigt..

  Låter som en härlig dag =)

  Kramar om

 5. Kommer du från Orsa? Jag har Sundbornsdräkt 🙂

  Ronja var en riktigt bra film! Börjar bli dags för mig att ta mig igenom filmerna 🙂
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.