Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Kuddar och sängkläder.

Vet ni vad jag just nu letar efter? Jo gråa sängkläder, jag har kommit på att färgen grått är väldans fint faktiskt. Jag skulle vilja ha ljusgråa påslakan och örngott, sedan mörkgrått underlakan. Det skulle bli hur fint som helst på mina kuddar och täcken. Jag har verkligen täcken i bemärkelse av flera, jag sover med tre stycken. Egentligen borde jag kanske införskaffa mig ett varmare stort täcke men nu är det som det är. Jag har även många kuddar, och ska jag vara ärlig skulle jag gärna ha flera. På ena sidan har jag en tanke på att köpa nya ganska snart. Jag besökte sidan Värnamo of Sweden, som har ett stort utbud med sängkläder! Har ni besökt dem? Dem har jättefina sängkläder och jag hittade ett stort utbud av kuddar där, jag tänkte att det skulle passa i min säng. Förutom det finns det jättefina prydnadskuddar och det skulle jag gärna skaffa fler av till min säng. Jag tycker det är jättefint med stora kuddar uppe på sängen och det ger ett inbjudande intryck i rummet tycker jag. Jag är nämligen sådan som bäddar sängen, trots att det ska vara dåligt. Jag kan inte låta bli men jag älskar att bädda över sängkläderna efter mig. Hur som helst, jag tänkte faktiskt kika in den här sidan igen vid löning för jag behöver uppgradera sängen, och vad är mer välkomnande att uppgradera den med än nya kuddar?

Sponsrat inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa