Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Sonen i hårfärgen rosa.

img_0968

Idag gick William med färgen rosa i håret. Han hade nämligen gjort ett vad med en klasskompis. Så på morgonen sprejfärgade vi hans hår på balkongen. Han var helnöjd.

Efteråt renbäddade jag sängen, dammsög och duschade. Tittade lite på serier och sov en stund, den här dagen har varit vilsam. Jag behövde det, ladda upp efter den här veckan. Det är så ibland vissa veckor är mer intensiva än andra.

William sover hos Björn inatt och jag tittar bara på serier, tänkte försöka vakna tidigt imorgon för att ta en härlig morgonpromenad. Sedan ska jag träffa min vän Christin på stan imorgon också. Så tror det blir jättebra!

Vad har ni gjort idag?

img_0969

10 Comments

    1. Han och en klasskompis hade bestämt det ihop något om att tjejkompisen inte skulle prata om sin idol i skolan i en vecka eller så om han färgade håret rosa ;).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: