Att skapa egna smycken.

I höstas började jag skapa små armband, jag insåg ganska snabbt att detta var riktigt roligt och har en tanke på att börja med det igen så fort det blir sommarlov. Det ska helt enkelt få bli min lilla hobby under sommaren. Jag har hittat en jätterolig sida som heter Himlaspyssel som säljer olika tillbehör för att skapa smycken bland annat. Då detta känns riktigt spännande att lägga ner tid på känner jag mig väldigt nyfiken på att börja intressera mig mer för detta, så fick jag lite tankar på vad jag ska göra. Det är bra priser och eftersom smycken är en sån där bra sa att ge i present känns detta extra roligt. Jag såg bland annat att man kan köpa affirmationsringar med texter och sånt tycker jag om. Jag älskar att lägga upp namn på saker och skapa något extra fint, kanske för att ge till sin mamma eller till mormor. William skulle säkert också kunna bli glad för saken, så nu funderar jag lite. Detta är något jag ser framemot att göra tills i sommar, skapa och utföra lite nytt kreativt till hemmet.

Sponsrat inlägg.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: