Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

William på akuten, och sex stygn rikare. 

Idag blev det besök på akuten. William slog upp knät och fick sy sex stygn. Man vet aldrig vad dagen har att erbjuda när man vaknar på morgonen.
Hörde hela vägen in i hemmet när han ramlade på cykeln här utanför. Först trodde jag det var skrubbsår tills jag såg blodmängden och det gapande såret. Ringde 1177, som sa till oss att åka in. Sjuksköterskorna funderade först på att tejpa men läkaren sa bara genom att se på såret i en sekund; det här ska sys! Det kändes lite läskigt med allt blod, men William fixade det bra. Nu är det stygn i 3 veckor och sedan ska han plocka bort dem hos skolsköterskan.

60 Comments

  1. Ja usch :(. Det är läskigt hur lätt det går att skada sig. Tur att han hade hjälm känner man också. Dem var jättebra där, tycker dem är det med barn. Han låg inne i somras då han fick en skelettinfektion. Så tycker dem är bra med barn 🙂

 1. Han ser ju onekligen himla ball ut där på akuten! Bra att läkaren valde att sy, man ska ta det säkra före det osäkra! 🙂

 2. Aj jävlar, jag ryser i hela kroppen bara av tanken på det!!!

  SV: Haha, det kan jag tänka mig! Återigen, du har en bra släkt 😉
  Nu är Tingsryd också avklarade och Modo ska tas an i bäst av sju. Modo vann igår med klara 5-0, inget snack om saken, men det är bara att ta nya tag imorgon, då hemma i ett fullsatt Tegera! 😀

 3. Ajajaj men att slå upp knäna hör väl till barndomen antar jag…har själv ärr på båda knäna. Men härligt att det gick så bra ändå och att han är så tuff som klarar det bra!:)

 4. Usch stygn är så jädrans huuuuvaa alltså =P… tål en hel del men stygn ryser jag fasiken till alltså! BRA att han hade hjälp, ska vi vuxna också ha… vi är faktiskt mer sköra än ett barns kropp! På något sätt så är det ändå ett litet tecken på våren S Värme å sol med skrapsår på bena typ… fattas bara myggbett!

 5. hoppas att han mår bättre snart!

  sv; kul att du gillar inlägget 🙂 tycker absolut att du ska göra en till tattoo. vad vill du göra då? 🙂 jag ska själv göra en ny, men planen är först att fylla i en jag redan har som börjar tappa lit färg. 😛

 6. Men stackare och behövde sy på de,måste slagit sig ganska illa.. Usch det är inte alls kul när ens barnen gör sig illa, spelar inge roll hur litet eller stort det är så vill man ju inte se de sitta på sjukhuset.. Hoppas att det blir bra fort far William… Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: