Hörlurar från jabra.

Har ni testat trådlösa hörlurar? Jag äger ett par från Jabra som jag fick genom en vinst förra året. Dessa är helt fantastiska när man är ute och promenerar, eftersom dem inte har någon sladd och går genom telefonens bluetooth är det enkelt att röra sig och man slipper trasslet som annars uppstår med just hörlurar till mobilen. Känner ni igen detta? Jag avskyr när man ska behöva trassla ut hörlurarna, det tar tid och är dessutom en onödig tid som jag gärna lägger på annat. Eftersom jag testat dessa vet jag att kvalitén är jättebra och att dem är lätta att ha på. Dem åker heller inte ur öronen och har bra ljud, är du ute efter nya hörlurar rekommenderar jag dessa. Nu har jag även sett på deras hemsida att dem har trådlöst headset som även dessa fungerar med bluetooth! Mitt headset gick sönder här för ett tag sedan och jag letar efter ett nytt att använda, detta känns som en sak jag behöver. Då och då behöver jag koppla upp mig på nätet för nätmöten, sådana gånger skulle jag inte tacka nej till att ha ett trådlöst headset. Jag älskar saker utan sladdar, min dröm skulle vara ett helt trådlöst hem. Men den saken är inte ännu helt lätt att uppfylla. Men kanske en dag?

Sponsrat inlägg.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

30 thoughts on “Hörlurar från jabra.

 • 23 mars, 2016 at 20:34
  Permalink

  Har inte testat dessa men de låter bra 🙂

  Reply
 • 23 mars, 2016 at 20:43
  Permalink

  inte testat! tycker vanliga hörlurar sitter bäst :p

  Reply
 • 23 mars, 2016 at 23:19
  Permalink

  Har aldrig provat trådlösa lurar själv men har hört en del bra om de från Jabra 🙂

  Reply
 • 24 mars, 2016 at 06:13
  Permalink

  Så himla smart ju. Jag skulle behöva ett sånt 😛

  Reply
 • 24 mars, 2016 at 16:12
  Permalink

  Visst är det underbart med trådlöst ljud? Ljudkvaliteten försämras ju litegrann och de är oftast dyrare än sina trådbundna kollegor, men det kan vara värt att slanta upp lite extra för att slippa sladdarna tycker jag! Själv har jag ett par Beats wireless och är riktigt nöjd med dem 🙂

  SV: jag har aldrig varit i Idre på sommaren, men kan tänkaa mig att det är jättefint där då med. Såhär på vintern är det i vilket fall underbart, riktigt bra backar och anläggning i stort tycker jag! 🙂

  Reply
  • 28 mars, 2016 at 16:36
   Permalink

   Ja absolut det tycker jag det är. Helt klart värt att köpa :D.

   Reply
 • 24 mars, 2016 at 19:08
  Permalink

  Låter ju helt underbart! Jag som jämnt lyssnar på poddar under mina promenader på rasterna! Något att investera i kanske…

  Reply
 • 24 mars, 2016 at 20:05
  Permalink

  Har faktiskt inte testat sådana men det låter intressant!!

  Reply
  • 28 mars, 2016 at 16:36
   Permalink

   Ja det är det säkert :D. Tycker dem är jättebra när man power walkar :).

   Reply
 • 26 mars, 2016 at 07:19
  Permalink

  DET är något jag måste skaffa mig !
  Ett head set ! För trots att jag spenderar hela dagarna i bilen så har jag aldrig haft ett.
  Det är nog på tiden att skaffa nu !

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: