Hörlurar från jabra.

Har ni testat trådlösa hörlurar? Jag äger ett par från Jabra som jag fick genom en vinst förra året. Dessa är helt fantastiska när man är ute och promenerar, eftersom dem inte har någon sladd och går genom telefonens bluetooth är det enkelt att röra sig och man slipper trasslet som annars uppstår med just hörlurar till mobilen. Känner ni igen detta? Jag avskyr när man ska behöva trassla ut hörlurarna, det tar tid och är dessutom en onödig tid som jag gärna lägger på annat. Eftersom jag testat dessa vet jag att kvalitén är jättebra och att dem är lätta att ha på. Dem åker heller inte ur öronen och har bra ljud, är du ute efter nya hörlurar rekommenderar jag dessa. Nu har jag även sett på deras hemsida att dem har trådlöst headset som även dessa fungerar med bluetooth! Mitt headset gick sönder här för ett tag sedan och jag letar efter ett nytt att använda, detta känns som en sak jag behöver. Då och då behöver jag koppla upp mig på nätet för nätmöten, sådana gånger skulle jag inte tacka nej till att ha ett trådlöst headset. Jag älskar saker utan sladdar, min dröm skulle vara ett helt trådlöst hem. Men den saken är inte ännu helt lätt att uppfylla. Men kanske en dag?

Sponsrat inlägg.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

30 thoughts on “Hörlurar från jabra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.