img_1081

Igår hade vi rejält mys i klassrummet. Eleverna har önskat mys och jag sa att om föräldrarna godkände så fick dem ta med sig något gott att bjuda på som skulle räcka till alla.
Sagt som gjort det blev ett rejält myskalas i klassrummet. Det var goda kakor, bakverk, godis och popcorn. Dem åt och hade roligt och tittade film och vi hade verkligen jättekul.
Jag tycker så här att vid ett speciellt tillfälle när barnen själva frågat och planerat är det okej att göra något annat än att bara ha skola.

En av mina elever hade även med sig en liten påse till mig. Så himla gulligt! Det är verkligen en speciell sak att få följa barn från förskoleklass tills dem går i årskurs 3. Att få se barn växa, det är spännande. Att arbeta med barn är verkligen roligt på det viset att man följer någon som utvecklas. Man bryr sig mycket om dem.

Idag vet jag inte vad vi ska göra. Just nu dricker jag hallonbladste mot min mensvärk. Björn skulle komma hit sa han, och sen får vi se vad denna dag kommer erbjuda!

Glad påsk på er!

 

14 kommentarer

  1. Hej fina, hoppas du haft en fin påsk <3 vad kul att göra en sådan ska i klassen, kan tänka mig att det blev uppskattat. Kul för barnen att få ta med något som de vill bjuda klassen på, låter ju kanon och en väldigt bra idé..

    Hoppas att det är bättre med William? har haft bloggen vilade nu ett tag då jag inte orkat att skriva..

    Önskar dig en fin dag kram

  2. Hummm.. det måste ha hänt en massa sen jag gick i skolan (HAHHAHA med tanke på att det var ett tag sen jag tog studenten lmao)!! Minns att vi alltid hade sånt knytkalas fr. lekis till 6:an på olika högtider =P… det var tider det!! HÄRLIGT att du hade detta iaf, en skoltradition som skall finnas för barnens skull faktiskt<3
    TREVLIG VECKA nu, kramen damen =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: