Amningsnytt rakt ner i brevlådan.

img_1082

Jag blev ju medlem i Amningshjälpen i början av januari. Idag fick jag första tidningen för i år. Amningsnytt, tidningen har väldigt bra information om amning men även annat. Dessutom känns det bra att veta att man är medlem så kunskapen om amning kan spridas till fler nyblivna föräldrar. Det kostar 250 kronor per år att vara medlem och då får man tidning och information.
Är du intresserad tycker jag absolut att du ska bli medlem, tidningen är jättebra.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Amningsnytt rakt ner i brevlådan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: