img_1082

Jag blev ju medlem i Amningshjälpen i början av januari. Idag fick jag första tidningen för i år. Amningsnytt, tidningen har väldigt bra information om amning men även annat. Dessutom känns det bra att veta att man är medlem så kunskapen om amning kan spridas till fler nyblivna föräldrar. Det kostar 250 kronor per år att vara medlem och då får man tidning och information.
Är du intresserad tycker jag absolut att du ska bli medlem, tidningen är jättebra.

8 kommentarer

  1. Har jobbat som vikarie ett bra tag nu och tufft är det! Men otroligt kul 🙂 hur länge har du jobbat som lärare?

    Kul med tidning 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa