Har varit rätt nere denna påsk. Inget jag orkar gå in på men det är delvis därför jag inte varit inloggad. Igår var vi i alla fall i Skäve och åt påskmat! Det var jättegott och trevlig. Idag har jag kollat på serien Salem och nu äter jag och William godis och kikar på Huset fullt igen. Jag ser serien för andra gången och William för första gången. 

Hoppas det är bra med er! 

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: