Min syn på rökning.

Jag har aldrig rökt, aldrig tagit en cigarett till min mun och kommer hellre aldrig att röka. Har man astma anser jag att det är aningen märkligt att vissa människor börjar. Eftersom jag vet att astman som jag har är hemsk skulle jag inte vilja utsätta mig själv för saken. Dessutom verkar det vara galet svårt att sluta för dem som väl börjat. Numera finns det Ecigg som ska hjälpa till att få rökare att sluta röka, det ger inga garantier men det verkar ju helt klart bättre än att röka. Jag bor i hyreshus och har haft grannar som slängt fimpar på min balkong, meningen har väl varit att skräpa ner på gräsmattan under men det har kommit in på min balkong och jag har varit galet irriterad. Såna här verkar ju betydligt bättre kan jag ju säga, om man nu ska röka verkar ju detta vara bättre. För grannar, för medmänniskor och för oss med astma.

Sponsrat inlägg.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Min syn på rökning.

 • 29 mars, 2016 at 22:58
  Permalink

  Jag håller med dig, varför ska de som röker slänga massa fimpar överallt och låta oss som inte vill/tål plocka reda efter dem och måste vara i deras omgivning! Tycker att de kan hålla rätt på sina fimpar och orka gå de ynka fyra metrarna för att slänga – SKAMLIGT AV DE MÄNNISKORNA!
  Blir ju liksom inte bättre bara för att en slänger en fimp på backen.. lär er för fan!

  Sedan att de ska stå precis vid en att röka, oavsett om man inte röker, har astma, inte gillar röken/lukten ska vi inte behöva stå ut med den! TÄNK!!

  Och ja det är svårt att sluta röka. Min mamma försökte i några månader men vi hittade henne tillslut smygröka och hörde av hennes arbetskollegor att hon gjorde det.. men oftast röker hon nu inte i närheten av oss och tar hänsyn – något som jag uppskattar! 🙂

  Jättebra inlägg!!!<3

  Reply
  • 3 april, 2016 at 21:14
   Permalink

   Usch jag håller med dig! Man blir ju så irriterad på sånt där :(.

   Reply
 • 30 mars, 2016 at 16:08
  Permalink

  Vad jag anser om toxisk illaluktande rökning i en upplyst tid som denna hade blivit en bok så jag säger bara kortfattat BLÄÄÄÄÄÄÄ haha 🙂

  Idag har jag tävling på bloggen 🙂

  Ha en fin ny vårvecka!

  LOVE Maria

  Reply
  • 3 april, 2016 at 21:52
   Permalink

   Ja håller med dig :/. Förstår inte hur folk kan fortsätta röka som dem gör 🙁

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: