005

Vi följde med Björn ut till Kniva, han skulle sätta tillbaka startmotorn han jobbat med på sin Limousin. Jag passade på att hälsa lite på katten Siven, hon växer verkligen fort nu. Det är snart ett år sedan Björn hittade henne som ganska nyfödd kattunge.

006

Jag tog några foto och sedan fotade William med mig. Vi åkte sedan tillbaka mot stan. Björn och William skulle äta mat hos Björns pappa. William ska sova hos sin farmor inatt så jag göra inte så mycket. Funderar på att ta en promenad kanske, annars tittar jag på Salem är inne på säsong 2. Den är riktigt bra måste jag säga, helt klart sevärd.

007
Mitt hår har blivit väldigt ljust på sista tiden, William tog detta foto. Jag lånade hans solglasögon. Är väl dags att sluta med vinterjackan snart men jag är så frusen!

Relaterade etiketter:

68 kommentarer

  1. Vad fint gjort att de togs hand om katten, de är ju för fina. Vilket härligt väder ni haft och jättefina bilder på er i vårsolen. Kram

  2. Det var verkligen jätteskönt ute igår! Vi tog en lång vårpromenad och sedan satt jag i nästan två timmar på balkongen, jäteskönt var det! 🙂
    Känns att våren är på väg på riktigt nu!

    SV: Haha ja, är det inte typiskt? Kanske var meningen att de skulle gå sönder just nu, bara för det… 😛

  3. Vilken fin katt 🙂 det ska jag försöka mig på när jag flyttar hemifrån – att köpa en orange katt från djurhemmet – dock en katt överhuvudtaget från djurhemmet då det är något jag vill göra – hjälpa dem och katterna som kommer dit och få det bättre i livet! <3

    Bra dag för er 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa