En påskig vårdag.

005

Vi följde med Björn ut till Kniva, han skulle sätta tillbaka startmotorn han jobbat med på sin Limousin. Jag passade på att hälsa lite på katten Siven, hon växer verkligen fort nu. Det är snart ett år sedan Björn hittade henne som ganska nyfödd kattunge.

006

Jag tog några foto och sedan fotade William med mig. Vi åkte sedan tillbaka mot stan. Björn och William skulle äta mat hos Björns pappa. William ska sova hos sin farmor inatt så jag göra inte så mycket. Funderar på att ta en promenad kanske, annars tittar jag på Salem är inne på säsong 2. Den är riktigt bra måste jag säga, helt klart sevärd.

007
Mitt hår har blivit väldigt ljust på sista tiden, William tog detta foto. Jag lånade hans solglasögon. Är väl dags att sluta med vinterjackan snart men jag är så frusen!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

68 thoughts on “En påskig vårdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: