Dark Mode Off / On
Reklam

Att tänka på sin kropp.

Jag får alltid motivation till hälsa när det blir vår och sommar. Kanske för att det då går mot ljusare tider och jag tänker att min kropp förtjänar det bästa, jag har börjat med promenader och att äta frukostar igen. Jag försöker även att tänka på vilka frukostar och jag märker att min mage mår bättre och är mindre uppspänd. Jag tror solljuset gör att man vill röra på sig automatiskt, då detta är tanken har jag även börjat kolla efter gym med bra priser i stan. Men det finns ju även smarta träningsredskap man kan använda i hemmet. En bra sak är ju Crosstrainers, dem ger motstånd och man svettas och oftast blir det inte så tråkigt när man går på dem heller. Min bror har ett multigym hemma som han brukar träna på, och det syns att det gett honom resultat. Jag tror absolut att man kan få bra träning hemma. Mitt problem är dock plats i hemmet, men hade jag haft mer plats hade jag lätt kunnat införskaffa mig sakerna. Hammers har träningsguide på sin sida och säljer även träningsredskap. Jag hamnade ju där av en anledning, jag skulle behöva något att träna med hemma tills jag vågar skriva in mig på gymmet.
Har ni några träningsredskap hemma?

Sponsrat inlägg.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: