Dark Mode Off / On
Läraryrket

Illamående tisdag!

img_1198Såg detta vackra vårtecken igår. <3

Usch vilken skitdag, jag låg hela natten och mådde illa. Rejält verkligen också. Igår fick jag även svar från blodcentralen att mitt ferritinvärde är alldeles för lågt och jag misstänker att det är bidragande till min hjärtklappning, illamående, trötthet och utmattning. Jag håller därmed på att letar runt bland vitaminer och mineraler och har som mål att försöka få i mig allt sånt. Det är alltid bara att beställa och hoppas på det absolut bästa.

Idag var jag tvungen att åka hem från jobbet för jag behövde kräkas. Väl hemma sov jag, den sömnen höll på i nästan fyra timmar utan att jag vaknade. Jag försökte flera gånger slå upp ögonen utan att det gick. Riktigt läskigt när det blir så där men jag antar att min kropp sa ifrån.

Imorgon ska jag till jobbet i alla fall, jag hade inte räknat med att vara hemma, men ibland måste man tänka på hälsan. Jag vill inte ha en repris av idag imorgon, så håll era tummar och tår att jag inte blir tvungen att åka hem imorgon med. För det vill jag verkligen inte.

26 Comments

  1. Men nej vad tråkigt att du fick åka hem från jobbet. Men som du skriver så sa säkert kroppen ifrån och behövde vila. Hoppas det blir bättre imorgon!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: