Photo: Ricky Lakes instagram.

Minns ni Ricky Lake? Hon är numera utbildad doula, hur häftigt är inte det? Jag är också doula, alla födande förtjänar en doula. Någon som finns där för att stödja och stärka. Just nu är jag förmånlig eftersom jag är väldigt ny i branschen. Vill du ha en doula? Tveka inte att kontakta mig! Jag doular i Dalarna, men om du har ett planerat snitt eller igångsättning i ett annat län kan jag absolut tänka mig att vara doula åt dig även där. Vill du läsa mer om artikeln? Den hittar du här.

2 kommentarer

  1. Oj det programmet hade jag glömt bort, de tittade man alltid på för många år sedan. Jag har skrivit det innan men jag tycker det är kanon och det måste vara en trygghet för många att det finns.

    Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa