Dagens klädseln – Vitaminer, mineraler och solljus.

  
   
Jag proppade kroppen med vitaminer nu på morgonen. En tablett mitt val kvinna, brustablett med D-vitamin och flytande magnesium. Till det åt jag två finn-crips, en liten skål med soyagurth och müsli som jag hade lite honung över. Till det drack jag en smoothie gjord på; sojamjölk, hallon, jordgubbar, kanel, citron, lite apelsinjuice, solrosfrön och vaniljsocker. Tillagade den igår så William fick skeptiskt smaka, han gillade den dock. Kan rekommendera den för det är jättegott! 

Kläderna idag är: skjorta i färgen ljusrosa från Ralph Lauren, en tröja över i mörkare färg av rosa från Meandi till detta har jag svarta leggings. 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “Dagens klädseln – Vitaminer, mineraler och solljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: