Dark Mode Off / On
Blodgivning & välgörenhet

Välj vego.


Eftersom jag äter mer och mer vegetariskt hemma kändes det helt rätt att passa på att ta denna möjligheten och få detta magasin gratis. Det är Djurens rätt som ger ut den och den är gratis. Vill du också beställa detta för inspiration? Då kan du klicka på följande länk. Välj vego!

8 Comments

  1. Intressant, finns mycket god vegomat som inte har koll på. Dock tror jag inte att jag skulle klara att äta endast vego.:/

  2. Känns som om jag oxå skulle behöva en sån! Är inte vegetarian, men jag har haft såå många funderningar fram och tillbaka över om jag ska bli eller inte. Blir lite svårt då jag bara är 15 år fortfarande bor hemma med min familj som äter kött, men då jag flyttar hemifrån kommer jag absolut att trappa ner kött och liknande!

    1. Åh det förstår jag, det är inte bara att förändra kost när man bor hemma :). Du kanske kan äta vegetariskt i skolan annars? Jag funderar på att försöka få till det på jobbet :).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: