Välj vego.


Eftersom jag äter mer och mer vegetariskt hemma kändes det helt rätt att passa på att ta denna möjligheten och få detta magasin gratis. Det är Djurens rätt som ger ut den och den är gratis. Vill du också beställa detta för inspiration? Då kan du klicka på följande länk. Välj vego!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Välj vego.

 • 20 april, 2016 at 06:01
  Permalink

  Toppen 🙂 Har just fått hem en vegetarisk kokbok då jag äter mest sådant med. Mums 🙂 Kram och ha en fin dag nu

  Reply
  • 20 april, 2016 at 20:29
   Permalink

   Ja det finns verkligen det :). Jag äter mer och mer, men är inte vegetarian äter kött också :).

   Reply
 • 20 april, 2016 at 06:20
  Permalink

  Känns som om jag oxå skulle behöva en sån! Är inte vegetarian, men jag har haft såå många funderningar fram och tillbaka över om jag ska bli eller inte. Blir lite svårt då jag bara är 15 år fortfarande bor hemma med min familj som äter kött, men då jag flyttar hemifrån kommer jag absolut att trappa ner kött och liknande!
  Natalie Honkonen recently posted..Inte min dag

  Reply
  • 20 april, 2016 at 20:30
   Permalink

   Åh det förstår jag, det är inte bara att förändra kost när man bor hemma :). Du kanske kan äta vegetariskt i skolan annars? Jag funderar på att försöka få till det på jobbet :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: