Dagens frukost. 

 
Försöker få upp mina värden. Smoothie på; babyspenat, frysta hallon, sojamjölk, solrosfrön, lite apelsinjuice och sist men inte minst kanel. Finncrisp med gurka, en tallrik soyaghurt och müsli. 3 tabletter magnesium, 1 tablett kvinna, en tablett med allergimedicin och ett glas multivitamin. 

Idag är William hemma för att jobba. Dem har Free Aid i skolan tillsammans med en till friskola i stan. Skolmaten skänks och barnen i årskurs 5 jobbar hemma för 120 kronor, elever årskurs 6-9 har satt upp en välgörenhetskonsert. Pengarna går sedan till Free Aid och i år för att skola och mat till barn i Kenya. Det känns fint tycker jag! 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

36 thoughts on “Dagens frukost. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: