Försöker få upp mina värden. Smoothie på; babyspenat, frysta hallon, sojamjölk, solrosfrön, lite apelsinjuice och sist men inte minst kanel. Finncrisp med gurka, en tallrik soyaghurt och müsli. 3 tabletter magnesium, 1 tablett kvinna, en tablett med allergimedicin och ett glas multivitamin. 

Idag är William hemma för att jobba. Dem har Free Aid i skolan tillsammans med en till friskola i stan. Skolmaten skänks och barnen i årskurs 5 jobbar hemma för 120 kronor, elever årskurs 6-9 har satt upp en välgörenhetskonsert. Pengarna går sedan till Free Aid och i år för att skola och mat till barn i Kenya. Det känns fint tycker jag! 

36 kommentarer

  1. Åh, nu har jag missat något, har du dåliga värden? Jag behöver också komma igång med smoothie-vitmaminbooze-drinkar. Jag har fått sår i mungiporna och det brukar tyda på någon slags brist. Sen är kroppen helt sänkt av allt pollen jag har svårt att komma upp på mornarna.

  2. Så gott de såg ut, vad bra att barnen får känna att de hjälper till, sonens klass har också haft loppis och grejor för att skänka till andra barn som behöver.. Önskar dig en fin fredag. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: