Lärare: Utvärderingsexemplar från Liber.


Jag såg att Liber just nu låter lärare testa lite Utvärderingsexemplar. Jag tog därmed dessa tre för att utvärdera! Det är så kul när man får chansen att testa läromedel! Jag älskar mitt yrke och det är många gånger väldigt roligt att vara lärare.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Lärare: Utvärderingsexemplar från Liber.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: