Lite shopping.

IMG_6952

Drog ner på stan idag och hämtade två paket, innehållet i dem kommer i både en video och i ett inlägg.
Jag behövde nya strumpor till William så kikade in på Stadium, hittade dessa 2 för 99, visade sig att jag också hade någon rabatt så det slutade med att jag betalade 25 kronor för dessa! Hur bra var inte det?

Så bra med rabatter!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Lite shopping.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.