En present från en fin vän.

img_1330

Träffade Lisa nu på kvällen, hon hade med sig denna fina present åt mig. Blev så himla glad! Så gulligt verkligen, jag är så glad att hon är min vän. Vi träffades när vi började på lärarprogrammet och har hängt ihop sedan dess. Jag gillade Lisa från första stunden jag träffade henne, och nu är hon en sån vän jag ser som min närmaste. Så tacksam över vår vänskap!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “En present från en fin vän.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: