Resor och andra trevligheter.

Jag hamnade på en sida som handlar om att resa till Mallorca. Mallorca är en sån semesterresa som man hört mycket om, alltid har man någon i sin närhet som varit dit. Många gånger kanske man som svensk tänker på sällskapsresan när man tänker på Mallorca, svinfest och fylla. Men samtidigt tänker jag att den här semesterorten har så mycket mera. Värme, sol och vackra stränder. Jag tror att många av oss är roade av solen och värmen. Just nu tycker jag det är många som reser, jag är sugen själv och Spaniens Mallorca skulle jag inte tacka nej till. Det är ju något härligt med att resa och se sig om i världen. Visste ni förresten att Mallorca har förändrats och numera säljer ekomat och boutiquehotell. Som lärare är resor under sommartid absolut enklast, och trots min flygrädsla är jag så sugen på att resa i väg och låta William uppleva någonting annat en Sverige för en stund. Det skulle vara kul och trevligt för honom, han har aldrig besökt något varmt land och pratar ofta om det. Att resa utomlands med barn betyder ju vattenland, havsbad och roliga stunder tillsammans. Jag tänker på hur roligt det skulle vara att bada i saltvatten med William, vandra på stranden och skratta ihop. Att få leva tillsammans jag och han en stund. När jag var tolv reste jag utomlands för första gången med min mamma, moster och min lillasyster. Jag skulle gärna resa tillsammans med Björn och William för Williams skull. Jag tror vi skulle kunna ha det jättekul på varma stränder och jag ser framför mig hur William skulle ha kul i ett vattenland eller hur jag och han plockar snäckor tillsammans. Snäckor är nämligen något jag älskar med att befinns mig vid havet. Så här sitter jag nu och tänker på en resa till Mallorca, en ort jag hört så mycket om man verkligen borde besöka.

Sponsrat inlägg.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: