Jag är redo, slängde på mig en vit blus, ett par jeans och min trenchcoat som kläder. Till det har jag knähöga stövlar. Lite kvällens outfit utan spegel. Inte så konstigt eftersom jag befinner mig hos Björn just nu. Han håller på att tvätta plymouten.

Kram på er vi hörs imorgon!

26 kommentarer

  1. Hoppas att ni får/har det trevligt där uppe! 🙂

    SV: Jamen ellerhur,visst gör det?! Varför just rött och grönt, av alla färger, liksom?

  2. ska ni på cruisingen? 🙂 hoppas att ni får det trevligt!

    sv; ja jag älskar också att svara på listor! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: