Sova, trötthet och att orka vara vaken.

001

Det var tungt att ta sig ur sängen när jag vaknade i morse, det känns som att kroppen inte riktigt orkar även om huvudet är med. Det är helt enkelt mycket just nu, trots att jag ser mållinjen någonstans där framme är kroppen trött och slut. Jag var galet glad när alla utvecklingssamtal var klara igår och nu vill jag bara ha lov så att jag får ladda om batterier, ta långa morgonpromenader och få massor med D-vitamin i kroppen. Min kropp behöver det just nu, och så även hjärnan.

Idag efter jobbet slocknade jag i min säng, jag sov och det var riktigt tungt och vaknade knappt när Björn ringde. Han ringde och bjöd på middag så vi åkte dit och åt en jättegod sallad. Jag ska alldeles strax lägga mig och tanken är att jag ska blogga i helgen, det är nämligen Å-Festen här i stan och då blir det; Gummibåtsrace, crusings och andra roligheter, jag ska ner med min brorsa på stan imorgon vid 10:00. Vi har lite hemligheter för oss, mer än så skriver jag inte ni får veta mer senare!

Nej nu blir det sängen!

Puss på er!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Sova, trötthet och att orka vara vaken.

 • 2 juni, 2016 at 23:09
  Permalink

  men så jobbigt att vara trött så, är med det 80% av min tid. Somnar alltid direkt när jag kommer hem.. jobbigt :/

  Reply
  • 4 juni, 2016 at 16:34
   Permalink

   Ja det tar verkligen mycket av mig. Ser framemot att nå fram tills stoppet på detta läsår :D.

   Reply
 • 3 juni, 2016 at 09:13
  Permalink

  Vad kul med fest i stan! Hoppas det blir mycket roligheter att se på!
  Linda recently posted..Fredag

  Reply
 • 3 juni, 2016 at 10:30
  Permalink

  Vad jobbigt att det var så tungt att ta sig upp ur sängen idag, hoppas du får en bra dag!

  sv: Tack fina!
  Kram

  Reply
 • 3 juni, 2016 at 10:31
  Permalink

  Ucsh vad jobbigt när man känner sig sådär trött. Hoppas du får en fin helg nu i alla fall!

  Reply
 • 3 juni, 2016 at 12:15
  Permalink

  Känner igen mig, denna vecka har jag varit helt slut i både kropp och knopp…har verkligen tvingat mig själv att rulla ur sängen på morgonen!:P Hoppas på att nästa vecka blir lite lättare.

  sv: Tror det är något gammalt som ligger kvar då religionen är något viktigt i Grekland och kyrkan har haft en väldigt stor roll i samhället historiskt sett. Men det är vad jag tror det.:)

  Reply
 • 3 juni, 2016 at 12:49
  Permalink

  Stressa inte för mycket, Madde! Ta hand om dig själv! Det där sommarlovet kommer nog som sagt lägligt, det behöver du! 🙂

  SV: Det var det!
  De är ofta väldigt intensiva, men lärorika, de där helgerna 🙂

  Reply
 • 3 juni, 2016 at 13:03
  Permalink

  Ja, här längtar vi också till lov. Man känner sig så omtöcknad hela tiden trots att man sovit bra under nätterna, haha.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: