001

Det var tungt att ta sig ur sängen när jag vaknade i morse, det känns som att kroppen inte riktigt orkar även om huvudet är med. Det är helt enkelt mycket just nu, trots att jag ser mållinjen någonstans där framme är kroppen trött och slut. Jag var galet glad när alla utvecklingssamtal var klara igår och nu vill jag bara ha lov så att jag får ladda om batterier, ta långa morgonpromenader och få massor med D-vitamin i kroppen. Min kropp behöver det just nu, och så även hjärnan.

Idag efter jobbet slocknade jag i min säng, jag sov och det var riktigt tungt och vaknade knappt när Björn ringde. Han ringde och bjöd på middag så vi åkte dit och åt en jättegod sallad. Jag ska alldeles strax lägga mig och tanken är att jag ska blogga i helgen, det är nämligen Å-Festen här i stan och då blir det; Gummibåtsrace, crusings och andra roligheter, jag ska ner med min brorsa på stan imorgon vid 10:00. Vi har lite hemligheter för oss, mer än så skriver jag inte ni får veta mer senare!

Nej nu blir det sängen!

Puss på er!

Relaterade etiketter:

20 kommentarer

  1. men så jobbigt att vara trött så, är med det 80% av min tid. Somnar alltid direkt när jag kommer hem.. jobbigt :/

  2. Känner igen mig, denna vecka har jag varit helt slut i både kropp och knopp…har verkligen tvingat mig själv att rulla ur sängen på morgonen!:P Hoppas på att nästa vecka blir lite lättare.

    sv: Tror det är något gammalt som ligger kvar då religionen är något viktigt i Grekland och kyrkan har haft en väldigt stor roll i samhället historiskt sett. Men det är vad jag tror det.:)

  3. Stressa inte för mycket, Madde! Ta hand om dig själv! Det där sommarlovet kommer nog som sagt lägligt, det behöver du! 🙂

    SV: Det var det!
    De är ofta väldigt intensiva, men lärorika, de där helgerna 🙂

  4. Ja, här längtar vi också till lov. Man känner sig så omtöcknad hela tiden trots att man sovit bra under nätterna, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa