Dark Mode Off / On
Reklam

Zmartaindex – för dig som vill göra smarta val.

Inlägget är ett samarbete.

Jag har fått chansen att skriva om Zmartaindex som samlar flera olika tjänster för smarta val. Jag klickande in på studieindex då jag är lärare, och är lite nördigt intresserad av studier i stort. När man klickar in på länken får man vetskap om framtida löner inom några yrken. Det här ger dig som nu slutat gymnasiet eller kanske jobbat några år och funderar på att plugga vidare en översikt över smarta val att göra inför ditt framtida yrkesliv. Vart tjänar du mest och vart får du ut det mesta av din utbildning?

Eftersom det är semestertider, börjar många av oss kolla efter olika spännande städer att semestra på? Vissa vill utomlands och några kanske vill åka till en sommarstad i Sverige. Då finns det även fliken sommarstadsindex att klicka på. Här finns en spännande e-tjänst som erbjuder dig som är osäker på semestermål att svara på några frågor där en barometer fastställer vart du borde resa. Hur smart är inte detta? Jag fick så klart lov att prova detta och min sommarstad 2016 blev Piteå, som då tydligen passar mig bäst utifrån svarsalternativen jag valde.
Jag var inte helt främmande till detta, jag skulle gärna besöka den norra sidan av vårt lillstora land här i lejonets rike.

 

32 Comments

  1. Sommarstaden blev Tylösand.Det är ju ganska nära där jag bor så det passar ju utmärkt på alla sätt och vis.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: