Eftersom jag inte haft internet så har jag inte kunnat visa er några bilder. Därmed kommer allt jag fotat som jag vill visa komma upp i efterhand istället.
Först ut blir Williams avslutning förra torsdagen. Den är så fin, det värmer alltid i hjärtat när jag sitter på sonens skolavslutning och ser dem sjunga. Skolan är en F-9 skola så dem sjunger alltid ett medley tillsammans. Det är jättefint och väldigt häftigt att se all personal och alla barn tillsammans. Varje år har medleyt bestått av en liten omgjord del från det svenska bidraget i melodifestivalen. I år sjöng dem “Sommarn är nära, vad mer kan man begära, sommarn är nära” med Frans “If i were sorry”.

Efter skolavslutningen gick vi till den japanska restaurangen Tairyo här i stan och åt tillsammans. Vi som gick var; William, Björn, jag, Björns syster Emma, Björns mamma och T, Björns pappa och Björns farmor. Maten var jättegod så den kan jag rekommendera om ni besöker Falun.

023

Alla elever på scenen! Lokalen är Lugnet kyrkan.

027

Alla elever fick glass efter skolavslutningen.
Här är min stora grabb som slutat 5:an!

028

Så fint med servering på ett hjärta!

036

Min mat.

26 kommentarer

  1. Vad mysigt med skolavslutning och vad gott det ser ut! 🙂

    sv: Jag jobbar på Coop här där vi bor så det blir väldigt mycket med både det jobbet och att försöka få in lite företagsjobb, därför jag gnäller ibland för jag tycker att det är för mycket jobb 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: