Shopping – En Lightbox köpt på Fyndiq.

Enda sedan runt jul ungefär har jag velat ha en, blev smått förälskad men velat fram och tillbaka i lördags bestämde jag mig och beställde en. Jag är så nöjd! Fick den dessutom inslagen i ett fint paket! Jag gjorde beställningen från fyndiq.se och jag tycker den sidan är bra. Företaget som skickade ut den heter infant-toddler.

Tycker följde det inte med någon strömadapter men det ska jag beställa en så klart!

 

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Shopping – En Lightbox köpt på Fyndiq.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: