Alla dessa vackra blommor, hur livet tar form i färgen av blomblad! Även om värmen lyser i sin frånvaro, värmer blommorna mig med sin närvaro!

Fick en rolig fråga igår inte på nätet alltså. Hur länge har du haft lösögonfransar?  Hehe sa att; ja det här är alltså mina egna. Tyckte det var rätt kul faktiskt. 

24 kommentarer

  1. så härliga bilder. älskar alla dofter som kommer nu med sommaren! 😀

    sv; jag tränar i slätta. 🙂 tycker att gymmet där är helt okej faktiskt och lagom mycket folk.

  2. haha vilken komplimang:) här har vi nte kvar så mkt av de doftande syrenerna längre men däremot pioner har vi trädgården full:)ha en fin kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa