Trolleri och magi.

Brukar ni tycka det är spännande med magi? Jag personlig tycker det är ganska roligt med trollerier och magiska trix, så när jag fick chansen att skriva om det ville jag så klart göra det. När jag var liten hade jag en trollerilåda som jag lekte med en hel del, jag tyckte det var jättekul att lära mig små saker med rep och att gömma undan ett viss kort. Jag minns även hur det brukade komma trollkarlar på Orsayran ibland som jag brukade kolla på och nog var det väldigt spännande att se hur dem kunde trolla bort saker. Vet ni att man kan hyra en trollkarl till personalfest och event? Hur roligt verkar inte den saken? Tänk dig att man befinner sig på en rolig fest och en trollkarl finns som underhållning. För är det något som faktiskt både trollar fram skratt och magi är det väl ändå någon som är kunnig på just trollkonster? Jag blir i alla fall väldigt peppad på såna där små och spännande saker. Jag tänker att om man hade en liten fest och skulle behöva ha lite roligt inför festen så kan man alltid ha en trollkarl där som gör roliga saker som får gästerna att skratta, tänk dig någon som beter sig som en gäst men som sedan trollar fram det mest roliga föremål från människor helt ovetandes. Tänk dig skratten och förvåningen hos gästen som just får en blomma urplockad ur byxorna eller kanske ramlar det ut en främmande plånbok med massor av pengar. Sånt här skulle ju vara väldigt roligt och ge många skratt, jag tror nämligen att vuxna så väl som barn tycker sånt här är lika roligt. Ibland glömmer vi bort att även vuxna har behovet av att få skratta och upptäcka spännande saker, eller ännu mer vuxna behöver få vara barnsliga och bete sig som barn ibland. Egentligen är det där ganska spännande? Varför är vissa saker så tabu att tycka vara roligt så fort man passerat en viss ålder? Jag minns när jag var ungefär tolv och förväntades sluta leka med Barbie, trots att jag fortfarande tyckte att det var ganska roligt. Man tvingade sig själv att sluta leka fastän man fortfarande tyckte leken var rolig. Idag med erfarenheten i behåll inser jag hur tråkigt det är att tappa den där lekfullheten, det är viktig! När mina elever gick i förskoleklass såg vi på en teater med trollkarlar och fastän jag var vuxen tyckte jag ändå det var roligt. För visst är det det? Jag tror dem flesta blir både förvånade, roade och klurar på hur trollkarlen gjorde. Det finns nog en anledning till att jag föredrar serier med häxor, trollkarlar och massor av magi. Det är en värld som är spännande, och som jag inte riktigt förstår. Självklart måste man då våga gå och se eller hyra in en trollkarl ibland. För det är ju roligt, spännande och lekfullt. Brukar ni ibland gå och titta på sånt här? Vad är eran upplevelse? Kan ni några magiska trolleritrick eller är ni sådana som mest tycker det är något som ni vill lösa? Berätta gärna! 

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

22 thoughts on “Trolleri och magi.

  1. Har aldrig sett någon trollkarl uppträda på riktigt förutom såna som uppträder på gatan, men älskar att kolla på program som tex Dynamo osv 🙂

  2. Jag brukar att åtminstone en gång om året besöka någon circus.Där finns ju bland annat trolleritrick.En circus föreställning är verkligen något riktigt trevligt att besöka.

  3. jag älskar allt som har med magi att göra, tycker det är så mystisk. kan inga själv men det det är alltid roligt att kolla 😀

  4. Jag tycker det är roligt 😀 Men kan bli läskigt då det är sjuka saker som inte går att förklara hur fasiken dom gjorde. Typ hjärntvättning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: