Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Den vackra svenska naturen. Tvärstupet och Silvberg!

006

001

002

I måndags tog Björn med oss till en plats som heter Tvärstupet som ligger i Säter, vi kollade på utsikten som var helt magisk. Ju äldre jag blir desto mer uppskattar jag den svenska naturen. Vi fikade där vid stupet, och jag fotade och njöt av den vackra utsikten. Efter fikat tog vi bilen mot Silvberg. Där fotograferade jag också flera bilder i den fina naturen.

013

004

När vi kom fram till Silvberg började vi med att kolla på kyrkan, sedan vandrade vi bort mot en liten å som rann mellan. Där kikade vi på Gäss och kor, vi tog sedan en promenad och kollade in byn. Det var ett sånt där liten by jag skulle kunna bo i, jag tycker om byar med lite folk och öppna landskap. Jag finner ro i tystheten och närheten till djur. Det här är väldigt intressant då jag avskydde byar som yngre, men ju äldre jag blir desto mer tycker jag om att gå runt i naturen och se på djur och natur.

015

014

025

026

033

Det såg nästan ut som att man befann sig i en påhittad sagomiljö. Jag fick lov att fotografera ruinerna och samhället och det var så vackert. Sedan är gör sommaren mycket med bilderna också, jag tänker på hur grönskan riktigt kommer fram i ett foto.

036

037

038

Related Tags:

38 Comments

  1. Visst är det fint i Sverige ändå? Iaf såhär års. Är det en fin svensk sommar så finns det inget som slår den 🙂

    SV: Haha ja, då får du lyssna imorgon 😛
    Jag tycker den är riktigt bra!

  2. Vad vackra bilder och natur 🙂

    Tack vad kul att du gillade inlägget och bilderna! 🙂 Hoppas du har en bra lördag.

  3. Åh men vad mysigt! 🙂 Jag har också börjat uppskatta den svenska naturen mer, det är så underbart att bara komma ut, sen så ser ju inte jag riktigt dom vyerna som du har på bilderna. Men när vi var i Grövelsjön så fick jag uppleva det 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: