Söndagar och blommor.

002

I söndags körde jag ut Björn till Kniva, han hade ont i huvudet och William hade sovit över där. Dem gick sedan på tipspromenad men jag orkade inte riktigt göra det, istället tog jag min Canon 70D och fotade lite blommor och växter.

007

010

Jag fotade även husvagnen som Björn köpt inför kommande semestern. Mer om den kommer ni få sen när jag är på semestern, kommer fotografera med min Canon, men kommer uppdatera bloggen med Iphonebilder på kvällen så ni får se lite av vad vi gör.

020

001

Men nu tillbaka till söndagen, jag älskar att fotografera denna grönska, den här tiden är galet vacker!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

86 thoughts on “Söndagar och blommor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: