Igår styrde vi resan mot Vemdalen och Vemdalens camping. Här har vi nu spenderat en natt, det har varit varmt och skönt och inatt regande det en sväng. Vemdalens camping är en riktig trevlig liten camping. Det är inte så många människor här så jag trivs. Vi har ätit middag i husvagnen och efter maten bastade jag, William och Björn skulle också bastat men deras funkade inte på herrarnas. Efter bastun tog jag och Björn en promenad in till Vemdalen. Vi kikade på kyrkan som hade en väldigt spännande form, den är liksom hexagonformad. 

När vi kom tillbaka till husvagnen kikade vi på film och la oss sedan för att sova.

Fb-Button

64 kommentarer

  1. Vad mysigt med en husvagns resa. Skulle själv vilja prova att campa på detta sätt. Vart ligger Vemdalen någonstans? Kram 🙂

  2. Vad härligt med lite semester!:D Ser fint ut i Vemdalen.

    sv: Jag dofter är verkligen speciella minnen från resor!:)

  3. Vad mysigt att campa! 🙂
    Skönt när det inte är så mycket folk men det blir det väl ändring på ganska snart. Tror industrisemestern drar igång nästa vecka..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: