Dark Mode Off / On
Semesterresor

Livet i husvagnen dag 3, resmålet Krokum/Östersund. 

Vi tog husvagnen och begav oss mot Östersund, väl på plats visade det sig att det var fotbollscup här så det var fullt på campingarna i Östersund. Björn hittade då på en camping på Krokum så jag ringde dit och det fanns plats. Björn styrde bil och husvagn mot Krokum och här ställde vi av den, för att sedan åka in mot Östersund igen för att försöka luncha.

Vi hittade ganska direkt en restaurang som hade lunchbuffé med indisk mat. På sidan av stod det 15:00 men på skylten 14:00, jag bad William att undersöka om man fick luncha och det fick man. Servicen på den restaurangen var hur bra som helst, William fick extra bröd och maten var jöttegod.  Royal Of India heter restaurangen.

Efter lunchen tog vi en promenad ner till hamnen, vi åt glass och jag tog massor med foton ni ska få se senare. Sedan gick vi en sväng på stan, jag köpte en sak som ni även ska få se senare.

Björn kompis tipsade oss om att besöka Hissmofors som tydligen är Allan Edwalls hemby, det var ju lite spännande så vi kollade in orten och skylten var faktiskt ganska underbar!

Sen åkte vi tillbaka till husvagnen. Jag höll på att skratta ihjäl mig när vi kommit hit. William skulle absolut köpa en nagelsax på Ica Maxi i Östersund. När han kom till campingen tar han nagelsaxen och sin campingstol ute i gräset. Björn som inte vet detta har precis tagit en öl och har själv som tanke att sitta i solen. Han kommer in i husvagnen och bara; ”Trevligt när man tänkt ta sig en bärsa i solen, så sitter någon och klipper tånaglarna”. Alltså jag skrattade som bara den! 

Jag köpte en korsordstidning, ”vuxenpoäng”. Jag tycker det är rätt kul men är egentligen för snål för att köpa tidningarn med korsord. Hur som helst var det väldigt trevligt att sitta med korsordstidningen i solen och lösa.

Innan vi åt mat tog vi en promenad genom campingområdet. Det är himla fint här på området även om mycket är slitet. Det har sin charm i alla fall! När vi kom tillbaka till husvagnen så grillade vi och sedan somnade jag ganska snabbt efter maten. William och Björn såg på film.

60 Comments

  1. Såg ut som en mysig dag i Östersund med god indisk mat?Häftig skylt!!
    Hoppas dock hundfolk fattar den?
    Jag förstår din man att det var lite knepigt att sitta och dricka öl och när personen bredvid klipper sina tånaglar??

  2. Min morbrors fru klippte ibland naglarna vid soffbordet, där vi åt. Dessutom var det heltäckningsmatta under. Blä!

  3. Oj jag råkade kalla dej för Madde? Med din blogg heter saramadeleine ? Vilka härliga bilder altså vilken skön semester. Inga måsten. Haha jag brukade köpa vi i femman korsorden från allers förr ?

  4. Tur att det fanns plats på en annan camping! 🙂 Det ser så himla mysigt ut, skulle också vilja åka på husvagns semester 🙂

  5. Hehe ja vilken skön ölstund, skratt. Samt indiskmat det har jag inte testat så mycket, det är jag lite nyfiken på =D

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: