IMG_7837

IMG_7839

Vi åkte mot Östersund, jag har endast varit där en gång på Sibylla tillsammans med en vän. Så jag har väl inte riktigt räknat det som ett besök i Östersund, men nu fick jag äntligen se staden. Det var en väldigt vacker stad och jag kan verkligen rekommendera er att åka dit. Vi promenerade ner för ett torg och sedan mot båthamnen, där var det helt galet vackert. Solen lyste och himlen var helt underbart blå.

IMG_7842

IMG_7846

Vi satte oss vid båthamnen och åt glass, jag tog mjukglass och William och Björn en varsin kulglass. Vi gick sedan på andra sidan bron där vi satt, jag måste inflika en bra sak med bron. Den räknade alla som cyklade över den per dag och gav resultat över året. Jag måste verkligen säga att jag tycker det här är något Falun borde ta till sig med, även Borlänge där jag jobbar. Cykling men även promenader borde verkligen uppmärksammas mera.

IMG_7850

IMG_7856

IMG_7864

IMG_7862

På andra sidan bron var det verkligen helt galet fint, jag följde en mås som flög över vattnet och han med att fotografera den också. Jag älskar att se fåglar flyga så där i det fria, dem ser ut som hela världen finns där framför dem. Inga problem utan bara underbar frihet.

14 kommentarer

  1. Så fin natur och båthamn i Östersund. Det är något visst med fria fågeln. Tänk att kunna flyga fritt såsom de… Ha en fortsatt trevlig resa:))

  2. underbara bilder så fint.
    ja men fuldagar behöver man fniss är hur bra som helst o chilla =)

    ja du när ja kom hem me bussen kom ja på apoteket men nä ja orkade inte så hoppas på i morg
    kram o fin kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa