Dark Mode Off / On
Kläder

Shopping – T-shirt från Peak Performance i Östersund

IMG_8013

Jag gjorde mig ett shoppingfynd i Östersund. Jag gick in på Peak Performance där och köpte mig en rosa t-shirt som jag föll för ganska direkt. Jag har länge velat handla kläder av det märket, men  det har inte blivit av. En av sakerna jag lovat mig 2016 är att handla märkeskläder framför små kedjor, detta då dessa plagg håller bättre och dessutom har garanti. Jag måste säga att Peak Performance i Östersund var bland de bästa säljare jag någonsin mött. Dem var trevliga och verkligen gediget intresserade, jag måste säga att fler såna säljare borde det finnas som faktiskt bryr sig om sina kunder.

Jag måste stryka t-shirten efter vår resa. Men visar den ändå, sen måste jag fråga det kanske bara är jag som gillar detta men… Jag verkligen älskar att få kläder i såna här papperspåsar istället för såna där typiska ”matkassar för kläder i plast”.  Jag avskyr plast och har plastbantat hela hemmet, det skulle jag kunna skriva mer om i ett annat inlägg.

22 Comments

 1. Den där tröjan var super fin! Härligt att höra att kundservicen var bra där. Sådana fler säljare bör finnas, ja! Och jag håller helt med om papperskassen. Älskar att få i sådana där påsar 😀

  Sv; kul att du tyckte om inlägget! 🙂

 2. Så fin tisha, ja och sedan kan blogg.se bloggar strula hos mig ibl att den där blåa rutan kommer upp, så tror alla portaler strular lite överlag, men tycker mestadels båda fungerar bra

  Jag betalar för att inte få reklam på bloggen, men dock kan man ej få bort den som är under headern då man kikar via mobilen

 3. Vilken fin t-shirt, jag gillar inte heller alla plastpåsar man får överallt. Känns roligare att få en i papper, lite mera lyxigt 😉

  SV: Ja vi är jätte nöjda än så länge, det kommer bara bli bättre och bättre ju mer som blir färdigt också, så det känns väldigt bra 🙂

 4. Hejsan
  Så trevligt att få följa er under semestern .
  Jag håller med dig angående kläder, även jag köper lite dyrare kläder de varar mycket längre.
  Har du varit inne på hannagraaf collection, jätte snygga kläder, jag har köpt en del av henne det är toppen kvalité, hon har rea nu .

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: