Dark Mode Off / On
Reklam

Klassresor.

Som lärare så vet jag att många elever vill resa på klassresa tillsammans med sina klasskompisar. Det sparas och samlas pengar, och elever kan ibland sälja olika produkter för att få ihop pengar för detta. På tjärnamera.nu kan man som förälder registrera sig för att hjälpa sina barn med att sälja olika produkter som sedan går direkt till klasskassan. Det som är bra här är även att eleverna får listor så barnen behöver inte få hem något utan allt kommer efter efter listorna som är påskrivna. Det här underlättare med annars osålda objekt, enligt tjärnamera så går det snabbt och enkelt att sälja och det är dessutom roligt. Jag kan tänka mig att det är kul för de barn som gör så här. Detta är ju något som görs utanför skolan och är något som föräldrar själva får ta initiativ till. Jag tror dock att det många gånger för barnen säkert är uppskattat att göra sånt och dem får ju dessutom träna på försäljning och hantering av produkter. Jag tror detta är något för föräldrar och barn som är intresserade, kanske något som man kan göra en maillista om, för att se vilka som är intresserade eller inte. Vad tror ni? Sålde ni till klassresan?

 

Sponsrat inlägg.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: