Vet ni vad jag och William gjorde i veckan? Vi tittade på Jackass, jag får medge att jag inte tidigare tittat på dem mer än vid zappande på tv någon gång då och då. Hur som helst jag och William låg i soffan och spanade efter något att se på netflix när Jackass kom upp som förslag, då William gillar pranks och liknade tänkte jag att detta kanske var något för honom. Vissa saker är väldigt extrema men annat var riktigt kul! Som när killarna befann sig på golfbanan och störda spelarna med något signalhorn! Dem blev galet förbannade, det har jag så klart stort förståelse för. Jag vet några stycken som spelar golf faktiskt och det verkar krävas ganska mycket tålamod och jag undrar om det inte också är lite träning mot inre aggressioner med? Jag tänker där står man med en klubba och skjuter på en liten boll på en pinne. Man borde ju kunna föreställa sig hur man slår på något man är arg på så bollen flyger iväg tror ni inte? Jag brukar säga till Björn att man kanske borde prova golf, inte för att jag egentligen är intresserad men för att jag någonstans tror att det är rätt soft att gå runt på golfbanan och få solbränna sen behöver man heller inte träna ihjäl sig tänker jag. Sen måste jag väl erkänna att jag tycker tjejer som spelar golf har rätt snygga tröjor, eller piké jag gillar sånt. Det ser liksom uppklätt ut jag hittade faktiskt en shop Morki Golf på nätet som säljer golfprylar och det är lite kul att kika på faktiskt. Sen är det kanske så att man inte ska döma ut något man inte testat? Priserna är helt okej så om man vill testa golf kan man ju handla och prova. Eller vad säger ni?

Inlägget är ett samarbete.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: