IMG_7908

 

Det här besöket var spännande, det var dessutom billigt för oss tre att gå in och uppskattat av oss allihopa. Thailändska paviljongen är det enda Thailändska templet utanför Thailand. Det var väldigt spännande att gå runt där och kul med miljön och tänket kring detta, templet har rest till ära för den Thailands kung som besökte Sverige 1897, och denna plats. Jag kan verkligen rekommendera ett besök här, och eftersom stället växer hela tiden hoppas jag på ett besök i framtiden igen.

IMG_7909

Visst är det vackert?

  IMG_7913

William på templets trappa.

IMG_7919

Fint va?

IMG_7945

En liten fågel som hoppade på näckrosbladen i dammen.

IMG_7949

Så fina!

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa