Dark Mode Off / On
Reklam

Roliga appar att ha med sig på den vackra svenska landsbygden!

När jag har rest runt i de svenska vildmarkerna har det blivit allt mer tydligt att det finns mängder med appar där ute som kan hjälpa till med lite allt möjligt. Oavsett om det handlar om att använda en app för att navigera, för underhållning eller till och med för att lära sig mer om allt fantastiskt som kan hittas på landsbygden: här är ett par av mina favoriter som jag använt på mina resor.

Även om de flesta av oss använder satellitnavigering så känner jag att våra smartphones kan fungera bra som navigationsverktyg, och de kräver inte extra plats. Den bästa navigations-appen som har hjälp mig nå fjärran platser, som Hammarstrand, var antagligen appen Waze. Den uppdateras hela tiden med händig, användarskapad information om trafikläget och vägarbeten vilket gör att man kan ta sig från A till B utan problem.

Att se till att barnet är glad där bak i bilen är alltid en utmaning under långa bilturer, så jag försöker se till så att han har lite underhållning. Spelappen Hoverboard Drift Sim är tillräckligt enkel för att spela utan att bli allt för stressade.

Finns det något bättre spel för vuxna att slappna av när de väl nått sin destination än att spela klassiska casinospel på Betway? Här finns alla glamourösa poker- och roulettespel och de kan enkelt spelas från din hotellsäng eller från ditt tält!

Det finns också appar som kan hjälpa oss att bättre förstå naturen, exempelvis ett par fantastiska fågelskådarappar vilket gör det enklare för oss att identifiera vad det är för slags fåglar som sjunger i träden ovanför oss. Svampguiden-appen är ett annat ovärderligt verktyg när man försöker klura ut vad det är för svampar som ligger utplacerade längs träden när man är ute och går i skogen!

Sen finns det ju inte heller något bättre sätt att njuta av den underbara svenska landsbygden än att helt enkelt ta en bild och dela den med sina vänner. Jag älskar att fixa till mina naturbilder med Enlight-appen som ger bilder extra djup tack vare mängder av filter och effekter. Sen delar jag såklart bilderna via Instagram så att alla där hemma blir riktigt avundsjuka!

Sist men inte minst använder jag Rasta-appen för att hitta den perfekta picknickplatsen där vi kan äta lite snacks och slappna av med onlinespel. Vi kan alla njuta lite mer av våra resor tack vare alla dessa fantastiska appar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: